Englishnorsk

Feel the viking rush

kommer juni 2019
les mer

I juni 2019 åpner The Viking Planet et 1600 kvadratmeter underholdningssenter som ligger ved siden av Oslo rådhus. Dette blir det første av flere sentere som skal lanseres i Norge og utlandet i årene som kommer.

The Viking Planet

Norges første interaktive underholdningssenter åpner i Oslo, juni 2019 med mange unike opplevelser basert på vikingarven.

Ta del av historien

Gjennom banebrytende Virtual Reality-teknologi kan du nå gå tilbake mer enn tusen år i tid, gå ombord på et vikingskip og vitne til et hyperrealistisk drama som utfolder seg nært og personlig i VR.

Høykvalitets produksjoner

I samarbeid med Ridley Scotts produksjonsfirma RSA-films og Storbritannias Dimension-studioer, presenterer The Viking Planet verdens første skriptdrama produsert ved hjelp av opptak i volumetrisk virtuell virkelighet.

oppslukende opplevelser

Med en 270-graders kino, presenterer The Viking Planet overbevisende og originalt Viking-innhold på en måte som aldri tidligere er sett. Gjennom flere interaktive opplevelser kan du utforske emner som: Skip og navigasjon, våpen og krig, kvinner i vikingtiden og religion og mytologi.

lær på nye måter

The Viking Planet har som mål å forene publikum med vikingtiden på en innovativ og engasjerende måte. Du kan møte vikinghologrammer og utforske de ikoniske tegningene og symbolene fra vikingtiden.

tradisjon møter teknologi

Utstillingen, 'Virtual Viking – Innovation and Tradition', presenterer vikingens arv i sammenheng med moderne teknologi.

En inkluderende tilnærming

The Viking Planet er presentert på norsk, engelsk, italiensk, fransk, tysk, mandarin, japansk, portugisisk, russisk, spansk og polsk for å imøtekomme besøkende fra alle deler av verden.

Om oss

CEO

Rasmus Ramstad jobbet for Warner Bros i åtte år før han ble administrerende direktør i SF Studio i femten år. Han har jobbet som leder på den internasjonale mediearenaen siden 1980-tallet.

Creative director

Erik Gustavson, har regissert syv spillefilmer. Han ble tildelt den norske Oscar, Amanda-prisen, tre ganger for sitt arbeid som regissør, og har regissert og produsert flere hundre TV-reklamer over hele verden.

CDO

Odd Arild Meling er en digital systemarkitekt og en pioner innen transformasjon og digitalisering av den norske telekomindustrien. Han var medstifter av teleselskapet One Call. Han har senere jobbet som CTO i flere telekom- og teknologibedrifter.

styret

Selskapets styreformann er Torsten Larsson, tidligere administrerende direktør i Bonnier-konsernet i Sverige, og en av Skandinavias mest respekterte og produktive medieledere.

Styret inkluderer også Thorhild Widvey, tidligere norsk olje- og energiminister, og tidligere kulturminister. Thorhild Widvey har vært styremedlem i flere store norske selskaper og er for tiden styrets leder ved Norges Statkraft, Europas største generator for fornybar energi.

De andre styremedlemmene er: Margaret Hystad Karmsund Kapital Invest AS, Lasse Tønnesen Dyreparken utvikling AS, Geir Tore Henriksen Lufthavnutbygging AS, Per Magne Jensen Bivisjon Holding AS, Terje Devold TD Consulting AS.

Priser

voksne

NOK 295

Barn under 12 år

NOK 100

familiebillett
(4 voksne)

NOK 995

Lyst til å jobbe med oss?

Bli en del av Norges tøffeste viking opplevelse!

Se ledige stillinger

Ta kontakt

Takk! Din henvendelse er blitt sendt.
Oops! Noe gikk galt da skjemaet ble sendt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

MELD MEG PÅ